İstiklal Marşımızın, 12 Mart 1921 tarihinde T.B.M.M. tarafından kabul edilişinin yıldönümünü andık. T.B.M.M.'nin isteği ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın açtığı yarışmaya katılan 724 şiir arasından, büyük şair Mehmet Akif ERSOY'un yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde devletimizin ve milletimizin bağımsızlığının sembolü olan İstiklal Marşımız olarak kabul edilmiştir.

Merhum Mehmet Akif ERSOY'un '' Allah, bir daha Bu Millete İstiklal Marşı Yazdırmasın'' temennisiyle kaleme aldığı İstiklal Marşı, milli mücadele ruhunu, tüm milletimizin vatan aşkını, bağımsızlığa olan inancını en güzel biçimde ifade etmektedir.

Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması İl finalinde yapılan yarışmada okulumuz 12-A öğrencisi Abdussamed Toprak 1. olmuştur. Kendisini tebrik ederiz.

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması İl finalinde yapılan yarışmada okulumuz 10-B sınıfı öğrencisi Yusuf Bingöl 1. olmuştur.

Kendisini tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda meslek dersleri öğretmenlerimizin etkin çabasıyla öğrencilerimiz imam hatiplik muezzinlik vaizlik alanlarında birçok uygulamaya tabi tutulmustur.. Öğrencilerimiz okulumuzda namaz kıldırırarak hutbe vererek tecrübe edinirler. Bunun haricinde düzenli cami ziyaretlerimiz dolayısıyla imamlık müezzinlik uygulamalarina bizzat yerinde şahit olup okulumuzda uygularlar.

Şbt

Okulumuzda milli ve manevi değerlerin gelişimine katkı sunmak,şiir ve edebiyat alanında yazilan önemli şairleri tanımalarını sağlamak amacıyla okulumuzda şiir okuma etkinlikleri şairleri tanıyorum yarışması ve şiir okuma yarışması düzenlenmiştir. Kültürümüzde önemli yeri olan bazı siirlerimizi de yorumlamalari sağlanmıştır. Bu etkinliklerle öğrencilerin edebiyatımızda ve kültürümüzde önemli yeri olan şiir ve şairleri tanimalari ve anlamaları saglanmaya çalışılmıştır.

Şbt

Okulumuzda ki 12. Sınıf öğrencilerine yönelik seviye tespit sınavı tyt ve ayt deneme sınavları düzenli olarak yapılmaktadır. Sonuçlar öğrenci ve velilerle paylaşılmaktadır. Öğretmenlerimiz tarafından tespit edilen eksiklikler tespit edilip gerekli telafiler için program hazırlanmıştır

Şbt

Okulumuz öğretmenleri bir araya gelip alanında özgün çalışması olan öğretmen arkadaşlarımız tecrübe paylaşımında bulundu. Okul müdürümüz lisans üstü çalışmaları ve öğretmenlik öncesi imamlık tecrübesinden bahsetti. Okulumuzun yıl olarak en tecrübeli öğretmeni olan ihsan hocamız öğrenci öğretmen ilişkisi konusunda tecrübelerinden bahsetti. Yine psikoloji öğretmenimiz öğrencileriyle diyalogları neticesinde öğrenci açısından elde ettiği tecrübeleri bizlerle paylaştı. Özgün calismasi ve tecrübesi olan tüm öğretmenlerimiz söz hakkı alıp tecrubelerinden bahsetmiştir

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimizin rahatlıkla görebileceği yerlere duvarlara bekleme alanlarına sınıflara, kendilerine ışık tutup uyarıcı ve müjdeleyici olsun diye ayet,hadis ve özlü sözler yazılmıştır. Öğrencilerinin dikkatini çekmek maksatlı hat sanatı da okulumuz duvarlarında kullanılmıştır.

Ock

Enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amacıyla LCD ekranlarda video ve resimler gösterildi.Sınıflarda videolar izletildi.Öğrenci işbirliği ile panolar hazırlandı. Sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Ara

Okulumuzda Ensar Vakfı öncülüğünde gerçekleştirilen "Eğitim ve Hayat" konulu seminer düzenlenmiştir. Okulumuza konuk olan bizlere zaman ayıran  Eğitimci ve Yazar Dursun Ali Taşçı Bey'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Okulumuz il genelindeki hentbol turnuvasında 2. olmuştur. Takımımızı tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz genelinde yapılan satranç turnuvasında derece giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Eğitimci Yazar Dursun Ali TAŞÇI 15/12/2022 tarihinde saat 14:00'de ''Eğitim ve Hayat'' konulu konferans vermek üzere okulumuza gelecektir.

Kas

Okul Eğitimi Akreditasyon Projesi Kapsamında  "2020-1-TR01-KA120-SCH-097961" kodlu, Erasmus+ Projesi hareketliliği İspanya'nın Barcelona şehrinde çeşitli okullarda gözlem yapılmıştır.

Kas

2021-2022 Eğitim ve Öğretimde Yenilikçi Atılımlar Proje Yarışması Ödül Törenine katılarak okulumuz Soru Koridoru Projesi'nde Teşvik Ödülü aldı. Başarılarından dolayı Dilara Nur ARKAZ , Medine İÇEN,Kader ANILAN öğretmenlerimize ve desteklerinden dolayı Okul Müdürümüz Nesim AYTEPE'ye teşekkür ederiz.