Eyl

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik  geleneksel haline gelen Çarşamba seminerleri 2019-2020 Eğitim-öğretim yılında da aynı şekilde devam ediyor. Yeni eğitim-öğretim yılının ilk Çarşamba semineri 18.09.209 tarihinde okulumuzun konferans salonunda Muş Alparslan Ünv. İslami İlimler Fakültesi Öğretim görevlisi Ali BALTACI tarafından verildi. Değerli hocamız öğrencilerimize öğrenme yöntem ve tekniklerle ilgili konularda bilgi verdi. Olumlu hava içerisinde geçen bu seminer için hocamıza teşekkür ederiz.

Okulumuzda  Ramazan Ayı Etkinlikleri

Muş Alparslan Üniversitesi tarafından düzenlenen 2019 Yılı Fuat SEZGİN Yılı liseler arası Bilgi Yarışmasından okulumuz öğrencileri İl İkinciliğini elde etmişlerdir, kendilerini tebrik ediyoruz.

Fuarda öğrenciler yaptıkları çalışmaları ziyaretçilere sundular. 22 Mayıs Çarşamba günü sunulan çalışmalara ziyaretçiler tarafından büyük beğeni ve ilgiyle karşılandı. Bu çalışmalarda emeği geçen öğrenci ve danışman öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Muş Selahaddin-i Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal bilimler proje okulu Edebiyat Öğretmenimiz Yücel  ÇOBAN´ın Gençlik Spor Bakanlığı Uhdesinde, proje yürütücüsü olarak yaptıkları ´Tarihimize Yolculuk´ etkinliği kapsamında İstanbulun tarihi, kültürel mekanları gezildi. İstanbulu hiç görmeyen öğrencilerimiz, bu vesileyle görmüş oldular. Üç günlük gezi, selametle bitmiş oldu. Projede bulunan Müdür Yardımcısı Abdulkadir TAŞ´a, Coğrafya Öğretmeni Baran Hocaya ve Beden Eğitimi Öğretmeni Saruhan Hocaya teşekkür ediyoruz.

Öğretmenlik meslek etiği ve insani değerlerimiz temalı konferans, söyleşi ve sunumu  okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdik.

Muş Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Maarif Müfettişi Mustafa OCAKÇI´ya katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Proje Okulumuz Muş Selahaddin-i Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler koordinasyonunda, okulumuzun tanıtımı amaçlı il geneli ilçeler dahil Muş Satranç Federasyonu ile düzenlediği ´Geleneksel Satranç Turnuvası´ başarılı bir şekilde bitmiş oldu. Ödül töreninde bulunan Milli Eğitim Müdürümüz Metin İLCİ´ye, Gençlik Spor İl Müdürümüz Emrullah GÜLER´e, Din Öğretimi Şube Müdürümüz Bayram GÜLER´e, teşekkür ederiz. Müdür Yardımcımız Abdulkadir TAŞ´a, Halis GÜNER´e , diğer İdareci ve Öğretmen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Muş Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 12. Sınıf öğrencilerimiz, öğretmen ve idarecilerimizle birlikte Muş Alparslan Üniversitesine gezi düzenledik.

Öğrencilik hayatimizda önemli bir yere sahip olan Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kelam Anabilim Dalında öğretim üyesi ve Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi  Prf .Dr. Cafer Karadaş hocamızın okulumuz, Muş Selahaddin-i Eyyubi Anadolu imam Hatip Lisesi Fen ve sosyal bilimler proje okuluna, teşrifleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Teşekkürler hocam.