DR. Nesim AYTEPE

Nesim Aytepe, ilkokul, ortaokul ve liseyi Mersin’de tamamladı. 2002 yılında Konya Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. 2003-2010 yılları arasında Mersin’de İmam-Hatip olarak görev aldı. 2010 yılında Muş’a Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı. Sonraki yıllarda Müdür Yardımcısı ve Müdür pozisyonlarında hizmet verdi. Nesim Aytepe, Dicle Üniversitesi’nde tezsiz yüksek lisans, Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde ise tezli yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2021 yılında, Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi’nde uluslararası hakemli bir araştırma makalesi yayınladı. 2023 yılında Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Felsefe ve Din Bilimleri/Dinler Tarihi bölümünde “İskenderiye Okulu ve Hıristiyanlık Üzerindeki Etkisi” başlıklı tezini başarıyla savunarak “Dr.” unvanını aldı. Dr. Nesim Aytepe, halen Muş Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ve bu okulun bünyesinde kurulan Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Proje Okulu Müdürlüğü görevini sürdürmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Yayın: 15.02.2024 - Güncelleme: 15.02.2024 10:50 - Görüntülenme: 81