2023-2024 I. Dönem I. Yazılı Sınav Takvimi

Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na yönelik rehberlik servisiyle iş birliği yaparak öğrenciler bilgilendirildi ve başvuru yapmaları sağlandi.Okulumuzda öğrencileri geniş kapsamda bilgilendirmek ve sorularına cevap verebilmek amacıyla konferans duzenlendi. Sonuç dönütleri için veri tabanı oluşturuldu

II. DÖNEM II. YAZILI SINAV TAKVİMİ

Dinî gün ve gecelerde okul ve pansiyon içinde günün anlam ve önemini belirten programların yapılmistir. Programlarimiza müftülükten hocalarımız da iştirak etmişlerdir. Program hazırlıklarında öğrencilerimiz de öğretmenlerimizle aktif çalışmıştır.

Nis

Öğrencilerimizi ilgi duydukları meslekler ile tanıştırmak, onların bu meslekler hakkında bilgi edinmelerini sağlamak, motivasyon, farkındalık ve hedef belirlemelerine yardımcı olmak amacıyla online olarak Selin ŞEN ve Dilara Nur ARKAZ koordinatörlüğünde bir çok alanında uzman kişileri öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Katılım için herkesi bekleriz.

Muş İl AFAD Tarafından Öğretmen ve Öğrencilerimize "Afet Yönetimi" Semineri Verildi.

Ock

Okulumuzda Allah Resulü'nün sözlerinin anlaşılması hayata geçirilmesi ve ezberlenmesi gayesi ile ''Kırk Hadis Yarışması'' düzenlenmiştir. Yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri verilmiştir.

1. Dönem 2. Yazılı tarihleri açıklandı.

Okul Tanıtım Afişi